A więc spalił mi się bezpiecznik podświetlenia tablicy rejestracyjnej i za boga nie moge znaleźć który to a posiałem gdzieś instrukcję obsługi. Na pokrywie bezpieczników nie ma opisu i z tego też względu nie moge dojść. Prosił bym o szybką pomoc i z góry dziękuje.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
A swieci Ci lewa postojowka?? Nie wydaje mi sie, zeby do tego byl jakis bezpiecznik. W instalacji, podswietlenie dziala z lewa postojowka, prawa jest pod osobnym bezpiecznikiem. Tak samo ma sie sprawa w przypadku przyczepy.
A swieci Ci lewa postojowka?? Nie wydaje mi sie, zeby do tego byl jakis bezpiecznik. W instalacji, podswietlenie dziala z lewa postojowka, prawa jest pod osobnym bezpiecznikiem. Tak samo ma sie sprawa w przypadku przyczepy.
Swiecą sie postojówki. Podczas wymiany żarówki dotknąłem śrubokrętem styków od żarówki zrobiło się zwarcie i już nie świeci ani jedna ani druga... Nie wiem czemy tak się zrobiło jak wstane to zobacze czy to ten bezpiecznik Dzięki koledy za pomoc. Jeśli wymiana nic nie da będę pytał daj może ktoś cos wymyśli
[ Dodano: Nie 24 Lut, 08 02:03 ]
Zamieszczone przez Maicroft
Nie wydaje mi sie, zeby do tego byl jakis bezpiecznik
poza tym jest w tym wykazie bezpiecznik od podświetlenia tablicy
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Panowie!!! gdzie sie znajduje czujnik od oświetlenia kabiny gdy otwieramy drzwi???? bo mam problem gdy otwieram auto centralnym zamkiem oświetlenie w kabinie świeci gdy otworze drzwi też ale jak tylko przekręce kluczyk w stacyjce w kabinie przy otwartych drzwiach kierowcy światło gaśnie :shock:!!!! otwierając pozostałe drzwi swiatło normalnie się zapala???!!!!!!
to samo tyczy sie czujnika włączonych świateł gdy wyciągnę kluczyk ze stacyjki powinien sygnalizować że światła są włączone a niestety porażka!!!! :evil: :evil: .
panowie jakieś sugestie????
Komentarz